Nerokasta hybridivaikuttamista kahvilassa: #runousaamiainen

Ihan tavallinen kahvila muuttui salakavalasti tilaksi pysähtyä ja kuunnella runoutta. Runousaamiainen -nimellä kulkeva konsepti on toiminut jo reilun kuukauden, ja sen syntytarinasta voit lukea esim. tuolta alla olevasti linkistä.

En ole tähän mennessä päässyt yhdenkään runokirjan kanssa siihen tilaan, jossa olin esimerkiksi eilen kun joku runoilijoista sanoi jotain niin pysäyttävää, että unohdin hetkeksi kaikki ne lukemattomat to-do -listat, joita mielessäni pyöritän. Olen jonkin verran yrittänyt tutustua runoihin itsekseni mutta tuossa tilanteessa, jossa runoilija itse lausuu niitä ja ympäristö on kuitenkin se tavallinen kahvila aamuruuhkassa, on jotain erittäin maagista.

Jos et ole vielä käynyt runousaamiais -tilaisuudessa niin suosittelen kokeilemaan. Vaarana toki on että tunnelma jää päälle eikä mikrohetkenä nautittu kulttuuri teekään ihmisestä paremmin öljyttyä suorittavaa tehokonetta vaan todellisuutta loppupäivän uusiksi miettivän haaveilijan. Voihan olla että joku yksittäinen säe saa sysättyä niin syvälliseen itsetutkiskeluun että näkee oman roolinsa yhteiskunnassa ihan päinvastaisena kuin oli lapsena unelmoinut, ja ainoaksi vaihtoehdoksi jää lopareiden ottaminen ja muuttaminen toiseen maahan. Tai sitten tulee niin hyvälle tuulelle epämääräisesti, että se säteilee myös omaan ympäristöön ja aiheuttaa firman tulokseen positiivisia vaikutuksia pitkällä tähtäimellä, joita kukaan ei osaa selittää. Ei voi tietää ennen kuin kokeilee. Kokeile siis!

Lue #AESTHETIC:sta lisää:

https://www.aesthetichashtag.com/blogi/2017-3-2-/runousaamiainen

Yksi kommentti artikkeliin ”Nerokasta hybridivaikuttamista kahvilassa: #runousaamiainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.