Kirjaklubi käyntiin Instagramissa – tervetuloa mukaan!

Käynnistän muutaman hyvin toimineen kokeilun perusteella IG Livessä (suora livevideo Instagramissa) kirjaklubin, jossa käsitellään aina jotain kirjaa tai kirjoihin liittyvää teemaa. Ilmottaudu mukaan Instagramissa:

View this post on Instagram

Moi! Käynnistän IG:ssä (=Instagram, suosittu kuvapalvelu) live-kirjaklubin. Jos haluat mukaan, kommentoi tuonne alle. Pingaan/tagaan sinut sitten mukaan kun seuraava lähetys on tulossa. Tervetuloa! Ai mitä ihmettä tämä käytännössä tarkoittaa? Lue alta lisää: — Iso Mieli Kirjaklubin idea — Klubi toimii IG livelähetyksessä. Käsittelyssä on aina joku kirja (tai muutama kirja) ja sana on vapaa. Alustan juttua esim. referoimalla kirjaa (jos olen lukenut sen) ja sitten kommenteissa voi käydä kätevästi keskustelua. Aiheiden rönsyily on mahdollista. Ennen kuin käynnistän liven, postaan etukäteen (viimeistään samana päivänä) kuvan, jossa kerron aiheen/kirjan sekä aikataulun, ja tagaan mukaan ilmottautuneet kuvan kommenteihin, jotta tiedätte milloin lähetys käynnistyy. Mukaan lähetyksiin saa tietty tulla ilman tagaustakin. Mitään kommentointivelvollisuutta ei ole, eli tervetuloa vaan katselemaan/kuuntelemaan jos kirja/aihe kiinnostaa. Jos haluat mukaan, kerro se kommenteissa alla niin palataan pian ensimmäisen lähetyksen merkeissä! #kirja #kirjaklubi #isomieli #lukeminen #kirjavinkki

A post shared by Iso Mieli (@isomieli) on

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.